Știri

Credit pentru împlinirea viselor mici 2019-04-17

Pentru a îndeplini orice vis mic, nu sunt întotdeauna necesare investiții mari. Sunt necesari doar mici investiții, pentru a transforma o zi obișnuită într-una specială pentru dvs. sau pentru cei dragi. Dacă nu ați economisit bani și nu puteți economisi bani din salariul dvs. pentru a îndeplini acest vis, dvs. aveți posibilitatea fie să economisiți bani pentru a îndeplini acest vis, fie să luați un credit.

Credite cu istoric de credit rău 2019-03-28

Înainte de a vorbi despre un credit cu un istoric de credit necorespunzător, mai întâi trebuie să clarificați astfel de concepte, precum istoricul de credit și istoricul de credit rău și modul în care acestea se formează!

Credit sau acumulare, care este mai important? 2019-03-04

Mass-media zilnic discută despre creditele online și despre evaluarea insuficientă a solvabilității din partea creditorilor, ceea ce ar putea crea amenințări potențiale pentru economie. Funcționarii responsabili își exprimă opinia și viziunea asupra situației actuale la acordarea creditelor, ceea ce provoacă un mare interes public pe portaluri bine-cunoscute.

Citește înainte de a lua un împrumut! Împrumut res 2019-03-01

Împrumut responsabil, ce înseamnă? Într-un cuvânt, este imposibil de explicat, prin urmare, textul de mai jos vă va ajuta probabil să înțelegeți esența frazei: împrumut responsabil.