Comparați și alegeți dintre 3 creditori.

Informații despre creditor

Credit7.md - OCN Aventus Finance SRL
Adresa: MD-2012, mun.Chișinău str. 31 august 1989, 64
Telefon: 022877077
E-mail: info@credit7.md
Max dobânda anuală efectivă (APR): 730.15%
Perioada de: de la 62 zile de până la 1 an
Exemplu reprezentativ: La luarea împrumutului de 5000 MDL pe o perioadă de 3 luni, comisionul este de 9000 MDL, costurile totale fiind de 14000 MDL, rata anuală a dobânzii APR este de 730.15%.
Creditprime.md - OCN Ecofinance Technologies SRL
Adresa: MD-2060, bd. Dacia 31, mun. Chișinău
Telefon: 022010030, 080010100
E-mail: info@creditprime.md
Max dobânda anuală efectivă (APR): 547.5%
Perioada de: de la 62 zile de până la 2 ani
Exemplu reprezentativ: La luarea împrumutului de 5000 MDL pe o perioadă de 3 luni, comisionul este de 6750 MDL, costurile totale fiind de 11750 MDL, rata anuală a dobânzii APR este de 547.5%.
Viaconto.md - OCN Viaconto Minicredit SRL
Adresa: MD-2001, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 65, bir 807, mun. Chișinău
Telefon: +373 60599966
E-mail: info@viaconto.md
Max dobânda anuală efectivă (APR): 3459%
Perioada de: de la 62 zile de până la 1 an
Exemplu reprezentativ: La luarea împrumutului de 1000 MDL pe o perioadă de 3 luni, comisionul este de 900 MDL, costurile totale fiind de 1900 MDL, rata anuală a dobânzii APR este de 3459%.

Creditul online sunt o soluție bună, dacă sunt necesare fonduri suplimentare. Comparați creditorii, depuneți o cerere pentru credit și obțineți bani!


Condiții generale


Condiții de obținere a creditului:

Rata anuală a dobânzii (Annual Percentage Rate APR)

Rata anuală a dobânzii - reprezintă cheltuielile totale a creditului, exprimate în procente. Calculul ratei anuale a dobânzii nu include cheltuielile legate de neîndeplinirea obligațiilor în baza contractul de împrumut. Rata anuală a dobânzii pentru credite poate varia de la 0% până la 3459% pe an.

Penalități și informații privind politica de reînnoire

În cazul în care suma creditului nu va fi achitată în perioada specificată, creditorul poate solicita plata unei penalități din suma totală a plății restante pentru fiecare zi de întârziere. În cazul în care plata nu se efectuează timp de o perioadă îndelungată, fără acordul creditorului, creditorul are dreptul unilateral de a transmite dreptul de colectare a creditului către societăți terțe.

Plata la timp a creditului creează o istorie bună de credit, care în viitor crește șansele de a obține un credit în condiții favorabile.

Împrumutați cu răspundere

Un credit online va fi acceptabil dacă

Un credit online nu va fi acceptabil dacă

Împrumutați cu răspundere, apreciind posibilitatea dvs. de a rambursa creditul. Înainte de a împrumuta, citiți termenii contractului de credit, asigurați-vă că îi puteți îndeplini.

Creditele rapide sau micro-creditele sunt unul dintre cele mai populare tipuri de împrumuturi în Internet. Acestea și-au câștigat popularitatea propunând împrumuturi rapide de bani, în medie, timp de la 15 până la 20 de minute. Împrumuturile rapide pentru prima dată oferă un discount la plata comisionului. În cazul modificării cererii de pe piață, creditorii propun credite cu posibilitatea de rambursare pe termen lung. Suma maximă a unui împrumut pe termen lung este de 50000 MDL, cu o perioadă medie de rambursare de până la 24 de luni.
Puteți solicita un credit în orice oraș din România.
Banii sunt acordați pentru orice scop.
Un credit fără dobândă este un împrumut, pentru utilizarea căruia creditorul nu aplică o taxă. Debitorul plătește aceeași sumă pe care a împrumutat-o. Creditele rapide oferă adesea primul împrumut fără comision, unii dintre creditori organizează perioade de promoții, atunci când există posibilitatea de a obține un împrumut fără dobândă un număr nelimitat. De exemplu: împrumutând 1000 de MDL, va trebui să întoarceți aceleași 1000 de MDL.
Un credit fără un loc de muncă este un împrumut acordat persoanelor, care nu au un loc de muncă, de exemplu, un șomer care primește prestații de șomaj. În prezent, sunt puțini creditori care oferă împrumuturi șomerilor.
Un credit de la 18 ani este acordat persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani.

Atunci când alegeți un creditor online, trebuie să acordați atenție:

 • Suma creditului;
 • Termenul de plată;
 • Rata anuală a dobânzii;
 • Limitele de vârstă ale debitorului;
 • Timpul de lucru al creditorului;
 • În ce perioadă de timp banii vor fi creditați.
 • Penalizări.
Rata anuală a dobânzii reprezintă cheltuielile totale a creditului, care includ dobânda pentru utilizarea creditului, precum și toate celelalte comisioane și cheltuieli sau o rată similară, calculată în conformitate cu legislația locală, exprimată ca procente.

Majoritatea creditorilor care oferă credite în numerar online au stabilit cerințe pentru obținerea creditelor:

 • Trebuie să fiți cetățean al României sau rezidentul acesteia;
 • Trebuie să aveți vârsta cuprinsă între 18 și 65 de ani;
 • Este necesar un număr de telefon mobil valabil.
Pentru fiecare client, creditorul stabilește limita de credit în mod individual.
Da, pot exista mai multe credite active în același timp.
Adresându-vă la creditor, este posibilă mărirea valorii creditului. După ce ați primit o sumă suplimentară, perioada de rambursare a împrumutului poate fi modificată. Mai multe informații sunt disponibile pe pagina de start a creditorului.
Decizia privind acordarea unui credit este comunicată de către creditor în câteva minute, dar nu mai târziu de o zi lucrătoare.
 • La înregistrare, ați indicat date incorecte;
 • Nu ați rambursat creditul de la același creditor;
 • Figurați în registrul debitorilor.
Da. Creditul poate fi rambursat în orice moment.

La efectuarea plății în baza creditului, trebuie să specificați:

 • Plătitorul;
 • Numărul de înregistrare al creditorului;
 • Banca Beneficiară;
 • Cont;
 • Informații destinate destinatarului;
 • Scopul plății;
 • Detalii de plată;
 • Numărul contului creditar.
Contractul de acordare a creditului va fi stocat în baza de date a creditorului pentru o perioadă nelimitată de timp. După primirea unei solicitări scrise din partea clientului, contractul poate fi trimis la adresa specificată de client.

Pagina de start Credit365.md nu este creditor și nu acordă împrumuturi. Toți creditorii care au fost comparați au o licență corespunzătoare, eliberată de instituțiile de credit.

Perioada minimă și maximă de rambursare 62 zile de până la 2 ani.

Exemplu reprezentativ: La luarea împrumutului de 3000 MDL pe o perioadă de 19 luni, comisionul este de 1792.17 MDL, costurile totale fiind de 4912.17 MDL, rata anuală a dobânzii APR este de 94.01%.

Max DAE dobânda anuală efectivă (APR): 3459%.