Comparați și alegeți dintre 1 creditori.

Creditprime.md - OCN Ecofinance Technologies SRL
Adresa: MD-2012, mun. Chișinău, str. Pușkin, 26-B
Telefon: 022 010 030
E-mail: info@creditprime.md
Max dobânda anuală efectivă (APR): 50%
Perioada de: de la 62 zile până la 5 ani
Exemplu reprezentativ: La luarea împrumutului de 5000 MDL pe o perioadă de 60 luni, comisionul este de 5000 MDL, costurile totale fiind de 10000 MDL, dobânda anuală efectivă APR este de 50%.

Dacă aveți nevoie de un credit cu condiții flexibile de rambursare și condiții de obținere, atunci linia de credit va fi alegerea potrivită. Linia de credit vă permite să îmbunătățiți calitatea vieții, dar necesită și o responsabilitate suplimentară. Realizați ideile dvs. cu o linie de credit!


Dobânda anuală efectivă (Annual Percentage Rate APR)

Dobânda anuală efectivă - reprezintă cheltuielile totale a creditului, exprimate în procente. Calculul ratei anuale a dobânzii nu include cheltuielile legate de neîndeplinirea obligațiilor în baza contractul de împrumut. Dobânda anuală efectivă pentru credite poate varia de la 0% până la 50% pe an.

Penalități și informații privind politica de reînnoire

În cazul în care suma creditului nu va fi achitată în perioada specificată, creditorul poate solicita plata unei penalități din suma totală a plății restante pentru fiecare zi de întârziere. În cazul în care plata nu se efectuează timp de o perioadă îndelungată, fără acordul creditorului, creditorul are dreptul unilateral de a transmite dreptul de colectare a creditului către societăți terțe.

Plata la timp a creditului creează o istorie bună de credit, care în viitor crește șansele de a obține un credit în condiții favorabile.

Împrumutați cu răspundere

Un credit online va fi acceptabil dacă

Un credit online nu va fi acceptabil dacă

Împrumutați cu răspundere, apreciind posibilitatea dvs. de a rambursa creditul. Înainte de a împrumuta, citiți termenii contractului de credit, asigurați-vă că îi puteți îndeplini.

Pagina de start Credite247.md nu este creditor și nu acordă împrumuturi. Toți creditorii care au fost comparați au o licență corespunzătoare, eliberată de instituțiile de credit.

Perioada minimă și maximă de rambursare 62 zile de până la 5 ani.

Exemplu reprezentativ: La luarea împrumutului de 10000 MDL pe o perioadă de 3 luni, comisionul este de 600.38 MDL, costurile totale fiind de 10600.38 MDL, dobânda anuală efectivă APR este de 42.27%.

Max DAE dobânda anuală efectivă (APR): 50%.